dm podržava žene davaoce krvi


Kompanija dm drogerie markt podržala je četvrti put za redom akciju dobrovoljnog davanja krvi koja se ove godine širom Srbije održava u osmomartovskoj nedelji pod sloganom „Ništa bez žena“.

Na ovaj način, Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst uz podršku dm drogerija žele da se zahvale svim ženama davaocima krvi, budući da je davalaštvo među ženskom populacijom uposlednjih godina u porastu.

 

Kompanija dm drogerie markt obezbedila je svim ženama koje dobrovoljno daju krv pakete kozmetike. U okviru osmomartovske nedelje, pored građanki, krv će dati i čelnice značajnih institucija iz sveta politike, medicine, kulture i sporta, kao i predstavnice različitih profesija u prepoznatljivim uniformama.

 

Akcija će se 08.03.2020, na Međunarodni dan žena, odvijati u Beogradu u Institutu za transfuziju krvi Srbije, na adresi Svetog Save 39, od 7 do 19 časova.

Najveći evropski drogerijski lanac dm drogerie-markt posluje u 29 gradova u Srbiji, a podrškom ženskim davaocima krvi kompanija u kojoj se žene nalaze na 80 odsto radnih i rukovodećih pozicija nastavlja svoju kontinuiranu podršku ženama.

Top