Kompanija dm raspisala je konkurs {ZAJEDNO} jedni za druge! sa ciljem podrške projektima koji doprinose promovisanju, razvoju i unapređenju fizičkog, mentalnog i menstrualnog zdravlja žena svih starosnih grupa. To obuhvata projekte i ideje usmerene primarno na podsticanje zdravijeg načina života i prevenciju nastanka bolesti koje pogađaju žene, inicijative za podršku ženama, fizičko i mentalno zdravlje žena, zdrav način starenja, kao i s tim povezane inovacije i edukacije.

Konkurs je otvoren u periodu od 1. 2. do 15. 3. 2024. godine.

Pravila i uslove za učestvovanje na ovom konkursu pogledajte u segmentu Pravila konkursa.

Ukoliko Vaš projekat ispunjava sve navedene uslove, prijavite se popunjavanjem Prijavnice.
POSTIGNUT CILJ 5. SEZONE PROJEKTA "ZASADI DRVO“: Od 2019. godine Srbija bogatija za ukupno 800.000 sadnica


Pod sloganom "Zasadi drvo - promeni sve(s)t", uspešno je završen peti ciklus inicijative čiji su pokretači kompanije dm drogerie markt i Wireless Media Group. Zahvaljujući projektu, "Zasadi drvo“ naša zemlja obogaćena je sa bezbroj zelenih oaza gde je ukupno posađeno preko 800.000 stabala.

Prethodnih osam meseci zajednica se ujedinila u ideji da osveži što veći broj gradskih sredina novim sadnicama koje će izrasti u šume. Sezona je bila veoma rodna, te je fokus akcije bio na sakupljanju semena, a organizovane su i različite aktivnosti u cilju podizanja svesti i promene odnosa građana prema životnoj sredini. Projekat “Zasadi drvo” pokrenut je 2019. godine, a tokom pet sezona posađeno je 800.000 sadnica na više od 400 lokacija širom Srbije, čime je oplemenjeno 27 gradova i opština, a takođe je sakupljeno i osam tona semena.

ZAJEDNO JEDNI ZA DRUGE!


Već dugi niz godina, dm kao kompanija, ali i kao zajednica teži da deluje uzorno u našem okruženju. Kao društvenoodgovorna kompanija, dm nastoji da deluje pozitivno i pruži podršku svim društvenim grupama kojima je ona potrebna, kao i da direktno utiče na socijalno-odgovornu i ekološku svest naše zajednice. Posvećeno radi na poboljšanju društvenih okolnosti, kroz različite angažmane, projekte, donacije i sponzorstva.


Prateći svoju korporativnu vodilju {Zajedno jedni za druge} dm kompanija, sa svojim zaposlenima ali i sa svojim posvećenim kupcima, deluje u pravcu poboljšanja, socijalnih, kulturnih i ekoloških uslova zajednice u kojoj posluje i živi.
Želeli biste da nam pošaljete upit za donacije ili sponzorstvo?


Za slanje upita vezanih za potencijalna sponzorstva ili donacije od strane kompanije dm možete da nam se obratite putem mejl adrese info@dm-zajedno.rs


Molimo vas da ostale upite šaljete na adresu info@dm.rs

Hvala!

Beograd bogatiji za 1.500 stabala!

Beograd bogatiji za 1.500 stabala!

U srcu Beograda 21.12. samo posadili sadnice hrasta medunca, divlju trešnju, divlju krušku i hrast kitnjak. Od početka projekta Zasadi drvo do danas, ozelenjeno je čak 20 urbanih sredina, a sadnja u Košutjaku je prva od pet, koliko je planirano tokom pete sezone projekta.
Pozivamo i vas da nam se pridružite na budućim sadnjama – „Zasadi drvo-promeni sve(s)t”.

Top