Zalažemo se za bolji svet znajući da ga zajedno možemo učiniti boljim mestom za život. Jubilarne godine dodatan su podsticaj na to da zajedničkim snagama, svi mi, kupci, zaposleni i partneri dm-a, učinimo nešto značajno i korisno za našu zajednicu.

Inicijativa Zajedno jedni za druge

Zalažemo se za bolji svet znajući da zajendo možemo da ga učinimo boljim mestom za život. Jubilarne godine dodatan su podsticaj na to da zajedničkim snagama, svi mi, kupci, zaposleni i partneri dm-a, učinimo nešto značajno i korisno za našu zajednicu.

Tradiciju društveno-odgovornog poslovanja nastavljamo i dalje pozivajući svoje zaposlene, kupce i partnere da u lokalnim sredinama zajednički učinimo svet boljim mestom za sve.

dm slavi 40 godina postojanja u Evropi i tim povodom želimo da podržimo projekte i inicijative u Srbiji. Pridružite se našoj velikoj potrazi za projektima u Srbiji kojima zajedno možemo da pružimo podršku na razne načine.

Tamo gde mogu da pomognem, pomažem

U Srbiji se svakog dana hiljade ljudi zalažu za bolji svet u kome žive, pomažući bližnjima – bez obzira o kom segmentu života se radi. Upravo je svrha dm-ove inicijative "Zajedno jedni za druge" da pruži podršku angažovanim pojedincima… Jer zajedno možemo više.

40 godina nadahnuća za dobra dela u zajednici

dm ove godine slavi 40 godina postojanja u Evropi i zato poziva sve svoje kupce, partnere i zaposlene da se uključe u inicijativu "Zajedno jedni za druge" u sklopu koje mogu da prijavie ili predlože društveno-korisne projekte u svojoj lokalnoj zajednici. Pitate li se kakvi ti projekti mogu biti? Na ovim stranicama saznajte više o tome…

Kako MI možemo da pomognemo?

ŽELITE DA PREDLOŽITE NEKI PROJEKAT?
Znate neku ustanovu ili ste čuli za neki društveno-koristan projekat koji bismo u sklopu inicijative "Zajedno jedni za druge" mogli da podržimo? Onda nam pošaljite svoj predlog popunjavanjem obrasca putem online obrasca na www.dm-zajedno.rs
Prijavljeni projekti mogu biti isključivo oni registrovanih nevladinih udruženja, ustanova, centara, domova, društava, bolnica, skloništa, jedinica lokalne uprave (gradovi i opštine).
U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se putem emaila: dm-zajedno@dm-drogeriemarkt.rs

Od ideje do realizacije

Nakon što odaberemo projekte od juna 2016 ćemo početi sa njihovom realizacijom. Želja nam je da nam se pritom pridruži što veći broj kupaca, partnera i zaposlenih u dm-u
POMOĆ PRI REALIZACIJI PROJEKTA U VIDU:
-Donacije robe
-Opremanja i uređenja prostora.
-​Na www.dm-zajedno,rs objavićemo sve aktuelne informacije, termine, fotografije i obaveštenja od svim aktivnostima u fazi realizacije projekta.
Top