ČAROLIJA ZA NAŠE KRZNENE SUGRAĐANE

Kompanija dm drogerie markt donirala je hranu za mačke u vrednosti od preko 200.000 dinara azilima i udruženjima za zaštitu životinja u Srbiji, čime je još jednom dokazala svoju težnju da period za nama preimenuje u vreme darivanja, vreme empatije i vreme kada je važno da budemo tu za one kojima smo najviše potrebni.
U prazničnim paketićima koje je pripremila za njih, kompanija je donirala hranu za mačke udruženju građana „Animal Rescue Serbia - ARS“ i felinološkom društvu „Le PETit“ iz Beograda, prihvatilištu „Draževac“, azilu za mačke „Felix“ i udruženju „Udomi i spasi“ iz Novog Sada.
- Godinu za nama želeli smo da obojimo različitim vidovima podrške zajednici. Bez naših krznenih prijatelja ona ne bi bila ista. Mnogi od njih pronalaze svoje utočište upravo u ovakvim ustanovama, koje za njih predstavljaju spas od ulice. Iz tog razloga, rešili smo da ih obradujemo tokom novogodišnjih praznika i pružimo im pomoć i ljubav koji su im preko potrebni, a volonterima u ovim ustanovama zahvalimo što svakodnevno vode brigu o njima - izjavila je Svetlana Zarić, menadžer asortimana u drogerijskom lancu dm.
U oktobru mesecu protekle godine, kompanija je realizovala još jednu sličnu donaciju kada je uručila hranu za pse i mačke azilu „Riska“, u vrednosti od preko 120.000 dinara.
U skladu sa korporativnom vodiljom „Zajedno jedni za druge“ dm nastavlja da pruža podršku različitim ustanovama u zemlji inspirišući druge kompanije, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i preduzmu korake koji našu zajednicu čine boljim mestom.
Top