Čarolija praznika stigla i u azil za životinje: Kompanija dm donirala hranu za naše krznene prijateljeBeograd, 14. januar 2022 Kompanija dm drogerie markt donirala je hranu za kuce i mace u vrednosti od 150.000 dinara Udruženju „Nada za životinje – Riska“ i time iznova podsetila da je u prazničnim danima, kada razmenjujemo najviše ljubavi i poklona, podrška našim krznenim prijateljima posebno dragocena.
Donacija hrane stigla je u pravi čas budući da su početak godine obeležili hladni zimski dani koji ovim životinjama i njihovim čuvarima otežavaju svakodnevicu. Poklone je, sa predstavnicima dm-a, uručila sportistkinja Jasmina Aleksandrov, poznata po podršci životinjama i ljubavi koju gaji prema njima. Iz kompanije dm, koja je rešila da prazničnim darivanjem obraduje ljubimce bez krova nad glavom, poručili su da je ovaj gest samo mali znak pažnje i zahvalnosti za nesebičnu ljubav i vernost koju nam ove životinje pružaju.
„Napuštenim životinjama, našim posebno dragim prijateljima, koji nam svakodnevno ukazuju bezgranično poverenje, ulepšali smo ove hladne zimske dane. Njihove reakcije su potpuno ispunile naša srca. Ponosni smo što imamo priliku da našim četvoronožnim prijateljima bez doma svakodnevicu učinimo srećnijom i kvalitetnijom. Ovim gestom želeli smo da skrenemo pažnju i na potrebu za udomljavanjem napuštenih životinja, a jedan od velikih motiva za udomljavanje ovih divnih bića možete pronaći u njihovim reakcijama na vašu posetu“, istakla je Svetlana Zarić, menadžer asortimana u lancu dm drogerie markt.
U godini za nama, u kojoj je, između ostalog, kompanija dostigla rekordan broj donacija, više od 680 hiljada dinara usmerila je na darivanje hrane raznim azilima i udruženjima za zaštitu životinja.
Kako su humanitarne inicijative postale zaštitni znak dm-a, iz drogerijskog lanca poručuju da će u novoj godini nastaviti da pružaju podršku raznim ustanovama i društvenim grupama, sledeći uvek istu vodilju „Zajedno jedni za druge“.
sportistkinja Jasmina Aleksandrov
Top