„Predškolska ustanova „Sofija Ristić“ prepoznata je po dugoj tradiciji. Proširivanjem kapaciteta, dobiće novi sjaj i sve što je potrebno kako bi se najmlađima pružili idealni uslovi za rast i razvoj u podsticajnom okruženju za učenje. Novak Đoković Fondacija uvek stavlja dobrobit deteta u prvi plan, što na duže staze podrazumeva poboljšanje kvaliteta života čitave zajednice. Radujemo se što ćemo divnim domaćinima iz Topole i njihovoj deci svakodnevnicu učiniti još lepšom – i zahvaljujemo se Opštini i donatorima na odličnoj saradnji“, izjavila je Jelena Đoković, globalna direktorka Novak Đoković Fondacije.  

Zajedničkim snagama za mališane


Kompanija dm na veliko zadovoljstvo ostvarila je značajno prijateljstvo i sklopila saradnju sa Novak Đoković fondacijom. 
Direktorka dm kompanije za Srbiju i Severnu Makedoniju, Aleksandra Olivera Korichi i nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije, Maja Kremić potpisale ugovor o saradnji. 

Tom prilikom, sklopljen je dogovor i o prvim zajedničkim koracima dveju kompanija u vidu izgradnje vrtića u Topoli i Velikom Popoviću!


 
„Društveno odgovornim angažovanjem trudimo se da svakodnevno pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast što smo deo plemenite misije naših prijatelja iz Fondacije Novak Đoković. Zajedničkom posvećenošću želimo da osiguramo najmlađima kvalitetno odrastanje i detinjstvo u vrtićima, i time unapredimo njihov razvoj i obrazovanje. Osmesi  mališana i zaposlenih iz vrtića “Leptirić”, zajedno sa osećajem ispunjenosti koji nas prati, ukazuju da smo uradili pravu stvar. Ovakve investicije i događaji nam daju još veću motivaciju da se trudimo i dodatno unapređujemo svoje okruženje i budemo podrška onda kada je to potrebno!”, rekla je Jelisaveta Obradović, menadžerka ljudskih resursa u kompaniji dm.

Osmi mart u znaku donacija kompanije dm:
„Odabrali smo baš ovaj dan da pružimo podršku našim heroinama“

Beograd, 8. mart 2022 – Kompanija dm drogerie markt tradicionalno je na Osmi mart, najveći praznik žena, donirala robu u vrednosti od 700.000 dinara sigurnim kućama širom Vojvodine. Uz to, drogerijski lanac je i ove godine obradovao poklonima humane dame koje doniraju krv.

Povodom najvećeg praznika žena, dm Srbija uputila je donaciju štićenicama sigurnih kuća iz Novog Sada, Pančeva, Sremske Mitrovice, Sombora i Zrenjanina, i na taj način im pokazala da nisu same u svojoj borbi.

Kompanija dm nastavlja sa realizovanjem društveno odgovornih projekata s glavnim ciljem da poboljša kvalitet života kako žena tako i svih drugih grupa u zajednici u kojoj posluje. Naime, uz kontinuirani rast, dm beleži i rekordne donacije budući da je samo tokom prošle godine donirao 33,2 miliona dinara u novcu i robi, potvrđujući epitet jedne od društveno najangažovanijih kompanija u zemlji.
Top