Zahvaljujući akciji „Čepom do osmeha“, devojčici Petri Stevanović, učenici drugog razreda osnovne škole, koja boluje od cerebralne paralize, obezbeđena je neurološka stolica BAYO, koja je uručena u prostorijama osnovne škole „Novi Beograd“, 5. novembra 2018. godine.

Zajednička saradnja Garniera i dm-a sa udruženjem „Čepom do osmeha“ dovela je do 25. po redu donacije onima kojima je pomoć najpotrebnija.

„Srećni smo što smo udruženim snagama, zajedno sa našim partnerima i potrošačima, uspeli da olakšamo svakodnevicu maloj Petri Stevanović. Kompanija dm će nastaviti da podržava ovu akciju, i ujedno bismo želeli da motivišemo i druge kompanije da uzmu učešće u ovoj akciji kako bismo što većem broju mališana, kao i njihovim roditeljima, olakšali i vratili osmeh u život, a našu sredinu učinili boljim i čistijim mestom“, ovim rečima se prisutnima obratio menadžer asortimana dm drogerije, Radoje Krajišnik.

dm je i ovog puta pokazao svoju humanost i motivisao i druge kompanije da se priključe ovoj akciji i tako olakšaju život mnogim mališanima.

Top